"Gelinkt" aan Beauty VoF

leuke links

Vraag onze nieuwsbrief aan SHOP nu bij Beauty VoF

Atelier Sans Scrupules

Atelier Sans Scrupules


Atelier Sans Scrupules is gespecialiseerd in het ontwerpen en maken van maatkleding voor zowel dames als heren. Daarnaast is Atelier Sans Scrupules gespecialiseerd in (professionele) danskleding.
Laat je creativiteit de vrije loop, de mogelijkheden zijn eindeloos!

Couture Anneke

Couture Anneke

maatkleding voor dames
100% maatwerk
Ik ben Anneke van der Ven. Als coupeuse maak ik in mijn naaiatelier te Ruurlo (Gelderland, achterhoek) exclusieve dameskleding.

Modevakschool Miriam Rombouts

Modevakschool Miriam Rombouts

Mijn naam is Miriam Rombouts en wil je graag deelgenoot maken van de activiteiten aan mijn modevakschool.
"Alles is mogelijk - Iedereen kan" het is ons motto en met veel plezier ontvang ik al ruim 25 jaar enthousiaste mensen op mijn atelier.

Modevakschool Stitch and Create

Modevakschool Stitch and Create

Opleiding tot costumière en maat kleermaker damesvak (coupeuse) en coupeuse lerares en hobby naailes voor beginners en gevorderden.
De opleiding cosumiere, Maatkleermaker damesvak (coupeuse), coupeuse lerares en hobby naaien wordt gegeven in Hellevoetsluis door Willie Molendijk, erkend kleermaker en gediplomeerd kleur- en stijladviseuse.
Examens voor costumière en maatkleermaker damesvak worden landelijk afgenomen bij het LPM en diploma’s met branche erkenning door hen uitgereikt.
Aangesloten bij Stichting:”De Verenigde Modevakscholen in Nederland (VMSN); LPM en BMA

Naaipatronen.nl

Naaipatronen.nl

Naaipatronen.nl is een specialist in naaipatronen, handwerktijdschriften en handwerkboeken. We bestaan sinds 2004 en zijn gevestigd in Leeuwarden.

ReMoKa

ReMoKa

Het is weer helemaal terug van weg geweest. Zelf je kleding/accessoires maken is hipper dan ooit. Ouder(nieuwer)wets naar naailes waar je in een groepje leert hoe je kleding naait.
Voor beginners en gevorderden.

RS Modematch

RS ModeMatch

RSModeMatch is ontstaan vanuit de wens van Rieky Sturme om professioneel bezig te zijn met mode. Haar kracht schuilt in de combinatie van passie, kennis én vaardigheden voor het creëren van unieke kleding.
RSModeMatch beschikt over een modern uitgerust atelier dat is gevestigd in Kronenberg (Horst a/d Maas) en bereikbaar is vanaf zowel de A73 als de A67.

Yolanda Fashion

Yolanda Fashion

Men mag weten dat de kleding zelfgemaakt is, maar men mag het er niet aan zien!
Wil jij ook op deze manier lingerie/kleding leren maken? Meld je dan aan!
Laat mij je met plezier, liefde, tijd en aandacht leren hoe je een mooi kledingstuk in elkaar zet, zodat het een van je lievelingskledingstukken wordt!
Met vriendelijke groet, Yolanda Zantingh