Professionele tussenvoering

Mooie soorten om te plakken of in te naaien

Neem contact op Vraag onze nieuwsbrief aan

Grote keuze in tussenvoeringen

Haardoeken, (Bruids)laminaten en plakdoeken

Haardoeken:
Onder deze categorie vallen de paardehaar en wolhaar. Alle haardoeken zijn van samengestelde grondstoffen maar ze bevatten allemaal haar, van paarden, geiten of schapen.
Gebruikt voor binnenwerk van jasjes, colberts, mantels etc. Veelal wordt er met haardoek gepikeerd. Bestel dan meteen je pasband/neggenband mee.

(Bruids)laminaten:
Met bruidslaminaat worden de tops van bruids- en gelegenheidsjurken gevoerd voor stevigheid en vorm. Meestal zit de bruidslaminaat tussen de stof en de voering van de jurk, niet direct op de huid.
Deze laminaten worden ook gebruikt voor het maken van stropdassen en omdat ze gemaakt zijn van viscose worden ze ook gebruikt in plaats van haardoek bij personen die niet tegen haar of wol kunnen.

Plakdoeken:
Hiermee worden allerlei kledingstukken beplakt. Er zijn soorten die wat zwaarder zijn, voor bijvoorbeeld een colbertje of mantel en dunnere soorten die meer in blouses en jurken gebruikt worden.

Welke soort is waarvoor geschikt:
Omdat er zoveel verschillende vlieselines en tussenvoeringen zijn zie je door de bomen het bos niet meer, daarom hebben wij een PDF gemaakt als keuzehulp voor de juiste soort.
Nog niet helemaal overtuigd? Geen nood! Bestel dan stalen van de soorten die je denkt te kunnen gebruiken en doe een test.

Vlieseline keuzehulp

Kom je er toch niet uit of wil je gewoon even overleggen of je de goede soort gekozen hebt?
Neem dan contact op met Annette via email: sales@beautyvof.com of app/bel via: 06-30746623

Verwerkingsinformatie van de tussenvoeringen:
Weten waar de soorten precies van gemaakt zijn, hoe ze te behandelen etc? Vraag de informatiesheets van de soorten aan via email of telefoon.
Liever stalen erbij? Tegen geringe vergoeding sturen wij de informatiesheets met de stalen naar je op.

Bruidslaminaat, paardehaar en wolhaar