Over ons

Beauty VoF

Wij verkopen al sinds 1999 kwaliteitsproducten zoals vlieseline, amann garen, alterfil garen, YKK ritsen en dat soort bekende merken met hun welbekende kwaliteit. Koop je bij ons dan weet je dat je goede producten bestelt!
Omdat ons assortiment tussenvoering en vlieseline zo belangrijk is hebben we ook veel persmaterialen. Van de persmat om fluweel en poolstoffen te kunnen persen en beplakken tot perskussen groot en handperskussen, persbokken, persdoeken etc. Kortom: een totaalassortiment voor het verstevigen en persen van kleding.

Advies

Een heel belangrijk onderdeel van ons bedrijf is advies. Zoek je iets voor een model, stof of van bepaalde grondstoffen en weet je niet wat je hebben moet?
Bekijk dan eens onze vlieseline keuze pdf onder het kopje vlieseline of bestel stalen in de shop.

Wil je liver nog extra advies speciaal toegespitst op jouw situatie? Stuur ons een mailtje of whatsapp. Bellen kan ook, graag alleen tijdens kantooruren, zie de contactpagina van deze website.

Geschiedenis

– 4 januari 1999 is ons bedrijf begonnen als groothandel. Vanuit een klein pand en met alleen telefonisch en fax bestellingen. Ons assortiment bestond uit fournituren, vlieselines en (tussen)voeringen.
Praktisch direct zijn wij begonnen met het opzetten van onze website en catalogus.
– In 2002 zijn we naar de kerkstraat in Haren getrokken en hebben wij ook onze winkel geopend. Naast de fournituren zijn we ook naaimachines en uiteindelijk stoffen gaan verkopen.
– Eind 2016 hebben wij onze winkel gesloten en zijn we verder gegaan als online groothandel en webshop. Met ons assortiment van tussenvoeringen, vlieselines, fournituren en natuurlijk persmaterialen en gereedschappen.
– 12 februari 2019 is onze nieuwe webshop gelanceerd
– 19 september 2019 hebben wij het eerste artikel op ons blog geplaatst
– 22 april 2020 secundaire website in de lucht: Beauty-vof