Ga naar de inhoud
Home » Troja en Trojalock garen

Troja en Trojalock garen

Geschatte leestijd: 0 minuten

Naaien met Troja

Overlocken met Trojalock

Met troja naaigaren en trojalock overlockgaren krijg je meer voor je geld want het is een mooie kwaliteit garen van Amann Group Mettler. Deze twee soorten zijn iets goedkoper dan de Seralon universeel naaigaren en Serafil, het premium garen van Amann Group Mettler.

Naaien met Troja garen

Troja is naaigaren met een opmaak van 500m op een klosje. De dikte van Troja is 120. Om het te vergelijken: universeel naaigaren bijv. Seralon is dikte 100. Bij garen is hoe hoger het nummer hoe dunner de draad. Dikte 120 is dus een fraktie dunner dan de dikte 100 van de Seralon. Ook universeel garen van Güterman is dikte 100.

Wij verkopen troja 500m in een aantal kleuren per klosje en alle kleuren per doosje. Klik op de knop bekijk de kleurenkaart van Troja en scroll naar beneden. In de bijlage vind je de kleurenkaart…

Wil je troja naaigaren kopen? Bestel het vandaag nog en geniet van dit mooie garen.

Overlocken met Trojalock garen

Amann Group Mettler’s Trojalock is verkrijgbaar in veel mooie kleuren en zelfs in Neon! Met de doos-inhoud van 4 klos perfect voor op de overlock. De dikte van trojalock is 120 net als het troja naaigaren.

Trojalock overlockgaren en troja naai garen zijn van Amann Group Mettler
Trojalock overlockgaren van Amann Group Mettler

Trojalock overlockgaren in het kort

  • Klossen van 2500m
  • 4 klossen in een doosje (gemakkelijk bewaren)
  • 100% polyester
  • Verkrijgbaar in 56 kleuren

Trojalock overlockgaren kopen? Veel kleuren uit voorraad leverbaar en is jouw kleur niet in huis? Geen nood want bestellen duurt niet lang. Binnen 2 weken krijg je het toegestuurd….

Wij zijn zeer blij met trojalock want: Overlockgaren trojalock kun je ook prima als naaigaren gebruiken! Als je lockt met 3 draden kan de 4de klos op de naaimachine. En met de klossen van 2500 meter kun je meters maken…

Heeft je naaimachine een liggende kloshouder zet de klos dan achter je machine in een kloshouder die je heel gemakkelijk zelf maken kunt. Je vindt het artikel via de knop hieronder op ons blog of via onze pinterest pagina.

Met Troja en Trojalock garen naast de Seralon, Serafil en alle andere garen hebben wij een compleet assortiment polyester naai- en lockgaren. Voor de liefhebber van natuurlijke materialen is er ook garen van katoen en zijde.