Ga naar de inhoud
Home » Contact / Over ons

Contact / Over ons

Geschatte leestijd: 7 minuten

Contact opnemen

Neem contact met ons op via ons contactformulier of direct via telefoon, whatsapp of email.
Annette beantwoord graag al je vragen!

Annette’s Telefoonnummer: 06-30746623 voor bellen of whatsapp
Zij is bereikbaar op werkdagen van 9 tot 17 uur
Emailadres: annette@beautyvof.nl of annettebeautyvof@gmail.com

Beauty VoF-geschiedenis-shop-blog

Beauty Vof, de geschiedenis, onze shop en ons blog: Ons bedrijf Beauty VoF heeft inmiddels al een aardig lange historie, lees hier hoe het begon én over de nieuwste delen van onze VoF: de Shop en ons blog: Beauty’s Blog.

De drie dames van Beauty Vof zijn Annette, Corry en Henny. (ACH) Wij zijn met ons bedrijf begonnen omdat we voor ons zelf kleding maken en graag met mooie producten werken. Henny heeft jarenlang een modevakschool gehad waar ze met veel plezier vele cursisten en ook Annette en Corry, dit mooie vak heeft geleerd. Uit die tijd stamt ook onze bedrijfsnaam. Het familiebedrijf Beauty VoF is dus ooit begonnen als Modevakschool Beauty.

Het Beauty Team: Annette, Henny en Corry
Het Beauty Team: Annette, Henny en Corry

Wij verkopen al sinds 1999 kwaliteitsproducten voor kleermakers en andere modemakers zoals Vlieseline, Amann Group Mettler garen, Alterfil garen, YKK ritsen en dat soort bekende merken met hun welbekende kwaliteit. Koop je bij ons dan weet je dat je goede producten bestelt! Aangezien wij zelf ook graag kleding maken gebruiken wij onze producten ook zelf, zo garanderen wij goede kwaliteit.
Omdat ons assortiment tussenvoering en vlieseline zo belangrijk is, dat is namelijk onze specialiteit, hebben we ook veel perskussens en andere persmaterialen. Van de persmat om fluweel en poolstoffen te kunnen persen en beplakken tot perskussen groot en handperskussen, persbokken, persdoeken etc. Kortom: een totaalassortiment voor het verstevigen en persen van kleding.

Advies – in blog, shop én persoonlijk

Een heel belangrijk onderdeel van ons bedrijf is advies. Zoek je iets voor een model, stof of van bepaalde grondstoffen en weet je niet wat je hebben moet?
Bekijk dan eens onze vlieseline keuze pdf onder het kopje vlieseline of bestel stalen in de shop.

De meest gehoorde vragen gaan over vlieseline en tussenvoering. Zo maakte Linda al tijden kleding en nu besloot ze een tas te maken, Ze heeft vlieseline gekozen en maakte de tas maar het resultaat is niet helemaal wat ze verwachtte, de tas is te slap. Ze heeft ons gebeld en we hebben uiteindelijk samen gekozen voor C900 vormversteviging. Dat bleek de juiste vlieseline te zijn!

Heb jij net als Linda ook vragen over welke vlieseline dan kun je natuurlijk gaan zoeken in de categorie Vlieseline en Tussenvoering in de shop maar je kunt ook in de pen klimmen of de telefoon pakken. Wat je zelf maar het gemakkelijkste vindt.

Of je bent bezig met een hele bijzondere couture mantel met een opstaande kraag en wat doe je daar nou in om de kraag mooi te laten staan? In ons assortiment vind je veel couture vlieselines en couture tussenvoeringen waar je onverwachte resultaten mee behalen kunt. Out of the box denken is in zo’n geval handig en aangezien wij veel kennis in huis hebben is het telefonisch bespreken toch vaak het handigst. Meestal na aanleiding van een email met een afbeelding van wat je probeert te bereiken. Samen bespreken we de mogelijheden en komen we uit op een persoonlijk advies. Wij hebben al veel klanten geholpen hiermee, ben jij de volgende?

Stuur ons een mailtje of whatsapp. Bellen kan ook, graag alleen tijdens kantooruren, zie de contactinfo in de footer van deze website.

Beauty VoF Geschiedenis, shop en blog

Het begin van Beauty

4 januari 1999 is ons bedrijf begonnen als groothandel. Vanuit een klein pand en met alleen telefonisch en fax bestellingen. Ons assortiment bestond uit fournituren, vlieselines en (tussen)voeringen.
Allereerst hebben wij een papieren catalogus uitgegeven met een aparte prijslijst, later kwam die op diskette uit en vervolgens werd het een PDF die we via email verstuurden. Daarnaast hebben wij al vrij snel een website gemaakt met het idee dat dit de toekomst zou worden. En dat is ook gebleken want na een poosje kwam de catalogus online, de voorloper van onze huidige webshop

Beauty VoF – De winkel nog een stukje historie

In 2002 zijn we naar de kerkstraat in Haren getrokken en hebben wij naast de online handel ook onze winkel geopend. Ons assortiment vlieselines, fournituren en naaigerei is uitgebreid met naaimachines en uiteindelijk stoffen gaan verkopen. Bijna 15 jaar hebben wij met veel plezier ons bedrijf gerund in Haren centrum.

Door naar nu: De webshop – beautyvof.nl

Eind 2016 hebben wij onze winkel gesloten en zijn we weer verder gegaan als online groothandel en shop. Met ons assortiment van tussenvoeringen, vlieselines, fournituren en natuurlijk persmaterialen en gereedschappen / naaigerei.

Het jaar 2017 is opgegaan aan het afhandelen van de winkel, pand leeg opleveren, adreswijzigingen doorgeven en dat soort dingen. Ook in dat jaar hebben we uitgedacht hoe we nu precies verder wilden. Alles werd ineens helemaal anders!

2018 is het jaar van webshop bouwen, beurzen bezoeken en klantencontacten onderhouden. De online catalogus was toen onze enige verkoopmogelijkheid naast de beurzen bij Modevak Organisaties.

Een webshop is op zich niet zo moeilijk, met een goed software pakket kom je een heel eind, wij hebben gekozen voor CCV shop en dat werkt prima. Het grootste deel van het werk is alle artikelen erin zetten. Fournituren vooral zijn veel kleine producten en allemaal moeten ze een goede foto, productinfo erbij en zo voort. Dat was wel even een dingetje.
Op 12 februari 2019 is onze nieuwe webshop gelanceerd en iets later is de “oude” catalogus offline gegaan.

In deze nieuwe webshop hebben wij gekozen voor 1 prijsniveau en veel staffelprijzen. Zo bedienen wij de zakelijke klant die een grotere hoeveelheid afneemt naast de consument die 1 klosje garen bestelt.

Beauty VoF’s Blog

Wij hebben al geruime tijd zakelijke accounts op verschillende social media en een blog mocht daar niet ontbreken. Wij vonden onze plek bij blogspot en op 19 september 2019 hebben wij het eerste artikel op ons blog geplaatst. Al snel gevolgd door de volgende blogposts. Het leuke van het blog is dat je je eigen producten eens op een andere manier bekijkt, je ervaringen opschrijven kunt, en die de volgende lezer weer helpen. Daarnaast is een blog schrijven ook gewoon leuk om te doen.

Beauty VoF geschiedenis - shop - blog
Een aantal van onze blogposts

Websites van Beauty VoF

Op 22 april 2020 hebben wij onze secundaire website / landingspagina in de lucht: Beauty-vof

En onze eerste website, namelijk deze: Beautyvof.com hebben we in mei verhuisd naar een nieuwe provider en we zijn hem nu helemaal aan het updaten.

Privacy verklaring

Wij slaan alleen gegevens op die met het behandelen van je bestelling te maken hebben zoals naam, adres, telefoonnummer en emailadres.

Verkopen van gegevens doen wij absoluut niet.