Poly Glow – Oplichtend naai- en borduurgaren

Garen dat oplicht in het donker

GLOW IN THE DARK!

Glow in the dark naaigaren en borduurgaren

polyglow oplichtend naai en borduur garen

PolyGlow

PolyGlow – glow in the dark is een naaigaren én een borduurgaren. Dit garen van Amann Group Mettler is wit maar wacht tot het licht uit gaat……. dan licht het ineens GROEN op!

Ontzettend leuk voor een tas met een borduursel of kleding dat je ermee doorstikt. Dus maak kinderkleding of juist sportkleding. Bijvoorbeeld voor joggers en fietsers. Je kunt er zelfs letters en logo’s mee borduren!

Denk ook eens aan feestkleding zoals carnavalskleding. Of je viert halloween met een geborduurde pompoen aan de voordeur…

Met PolyGlow maak je prachtige kleding en tassen en omdat het glow in the dark garen is wordt je gezien in het donker

De mogelijkheden zijn eindeloos dus laat je fantasie de vrije loop met Mettler Polyglow


POLYGLOW gemaakt van 50% PBT ( Polybutylene terephthalate ) en 50% PP ( Polypropylene )
Het is wasbaar op 60 graden en mag in de droogtrommel. Je kunt het ook strijken op de nylon stand of 1 puntje

Opmaak van de klos is 100m en de dikte is 40. Dikte 40 is een aanduiding voor borduurgaren. Wil je dit vergelijken met naaigaren? Universeel naaigaren Seralon (ook van Mettler) is dikte 100 en dat is dus dezelfde dikte als dikte 40 bij borduurgaren…

POLY GLOW is een fosforescerend wasbaar borduurgaren dat UV-licht en kunstlicht opslaat. Dat resulteert in naden of borduursels die opgloeien in het donker. Het garen is uitermate geschikt voor bijzondere effecten op sport-, kinder- en vrije tijdskleding, tassen en schooltassen. Ook voor het borduren van logo’s en letters.

Glow in the dark
Glow in the dark

Product kenmerken:

  • Bijzonder opgloeiend In het donker laat het garen zijn prachige groene gloed zien. De intensiteit is afhankelijk van de tijd dat het aan licht is blootgesteld.
  • Optimale naaibaarheid Het garen is heel geschikt voor standaard borduurmachines en naaimachines. Het wordt aangeraden om de snelheid en de draadspanning aan te passen indien nodig.

POLY GLOW IS GECERTIFICEERD: OEKO-TEX STANDAARD 100

Polyglow - Glow in the dark naaigaren en borduurgaren
Polyglow – Glow in the dark naaigaren en borduurgaren

Het polyglow garen heeft geen kleurenkaart want er is maar 1 kleur. Toch hebben wij productinfo ervan en die vind je op de pagina van de kleurenkaarten / stalenkaarten