Welkom bij Beauty VoF

Kwaliteit voor de ModeMaker met Ambitie

Specialist in vlieselines, tussenvoeringen, perskussens en andere persmaterialen

Beauty VoF super-kort

Wij zijn een online (groot)handel gespecialiseerd in vlieselines en tussenvoeringen met de daarbij horende perskussens en andere persmaterialen. Daar ligt onze focus maar natuurlijk verkopen wij ook fournituren, naaigerei en meer.

Wij verkopen graag superieure producten want daarmee krijg je het mooiste resultaat, daarom is ons motto:

Kwaliteit voor de ModeMaker met Ambitie

Vlieseline, tussenvoering en perskussens etc.

Bij ons vind je bijvoorbeeld alleen échte merk Vlieseline. Alle soorten van vlieseline kunnen wij leveren. Ook hebben wij tussenvoeringen die gemaakt zijn in ons eigen Nederland. In deze range bevinden zich ook doeken als plakdoek of manteldoek, haardoek zoals paardenhaar en professionele tussenvoeringen voor bruidskleding en stropdassen: Bruidslaminaat. Tussenvoering van deze leverancier heeft het predikaat kwaliteit voor de modemaker met ambitie zeker verdiend…

Naast vlieseline heb je natuurlijk ook een mooi perskussen nodig, in onze uitgebreide range kan iedereen het juiste persgereedschap vinden. Handperskussen, perskussen op bok, naadpers of nadenrol en nog veel meer.

Vlieseline en tussenvoering van dé leverancier voor de modemaker met ambitie
Vlieseline en tussenvoering

Lees meer over perskussens en andere persmaterialen en Vlieseline en tussenvoering op de volgende pagina’s:

Of bezoek onze shop om alle soorten te bekijken en te bestellen:

Garen en ritsen

Onze Garens zijn van Amann Group Mettler en Alterfil, twee garenfabrikanten van grote klasse! Amann Group Mettler heeft een zeer uitgebreid assortiment garens waarvan wij de belangrijkste soorten o.a. Seralon universeel naaigaren, Seraflex fantastisch elastisch stretch naaigaren en Serafil lockgaren per klos uit voorraad leveren.

Verder kunnen wij alle soorten garen van Amann leveren, van katoenen garen (silk finish) tot zijde garen (amanda naaizijde) en van rijggaren in kleur of naturel tot aan de Trojalock overlockgarens. Een totaalplaatje in garens.

Ritsen verkopen wij van YKK en wij bestellen ze zelf bij de fabriek, het zijn dus de échte YKK ritsen en geen namaak. Vooral onze blinde ritsen met de stevige band zijn heel gewild en daarnaast zijn er de deelbare en tweewegritsen voor jassen, niet deelbare ritsen voor gulp, jurk of kussen en bijzondere ritsen met extra gladde tanden, extra stevige blinde ritsen, hele lange ritsen of onderdelen van ritsen zoals schuivers / runners / trekkers en de stopjes voor boven of onderaan de rits.

Amann Group Mettler, Alterfil en YKK maken producten van uitmuntende kwaliteit, dat is wat een ModeMaker met Ambitie het liefst gebruikt!

Gereedschap

Voor de (semi) professionele modemaker hebben wij speciale gereedschappen zoals loodcentimeter, knoopsgatbeitel, spelden in verschillende diktes en nog veel meer prachtige producten van kaliber!

De merken Clover, Prym en Bohin zeggen alles…

Allerlei naaigerei van prym, clover en meer van dé leverancier voor modemakers met ambitie
Allerlei naaigerei van prym, clover en meer

Professioneel patroonpapier

Professioneel patroonpapier is stevig en tóch doorzichtig. Verkrijgbaar op rolletje, rol en mega rol. Ook in vellen, deze zijn 40 grams per vierkante meter waar de rollen 45 grams per vierkante meter zijn.

Extra stevig patroontekenpapier ersatz - het professionele patroonpapier voor de modemaker met ambitie
Extra stevig patroontekenpapier ersatz

Waar vind je ons?

JE VINDT ONS OVERAL, je koopt in onze shop, je leest ons Blog, je raakt geïnspireerd op Pinterest, je blijft op de hoogte door onze Nieuwsbrief, je bezoekt ons via Google Mijn Bedrijf en je volgt ons natúúrlijk op: Facebook en Instagram.

Ook kun je bij ons afhalen, zie de footer voor ons adres…

Staffelprijzen

Altijd korting met onze STAFFELPRIJZEN.
Veel producten hebben ze, dit hebben wij ingesteld voor ons zakelijke klanten, maar zeker ook handig voor consumenten. Staffelprijzen (ook wel kwamtumkorting) betekent dat je bij afname van meer aantallen een goedkopere prijs betaald.
Klik het artikel aan om ze te bekijken.

Service

Service en korte levertijd vinden wij belangrijk en maken wij graag een prioriteit.
Daarom hebben we onze webshop gemaakt met voorraadbeheer, jij als klant kunt zien of het artikel in huis is en dus direct geleverd worden kan. 
Onze unieke service is o.a. dat je ons op werkdagen kunt bellen of appen en dan direct antwoord krijgt op je vragen. Bijvoorbeeld welke soort vlieseline je kunt gebruiken voor je model, kan ik een product voor je bestellen etc.
Ook kun je telefonisch bij ons bestellen als je dat makkelijker vindt dan via de shop.

Wij versturen binnen Nederland en naar België en Duitsland. Woon je ergens anders? Neem contact op en we bekijken de mogelijkheden naar jouw land.

Meer weten? Neem contact op met Annette:
Telefoon of app: 0630746623 Email: annettebeautyvof@gmail.com

Wil je ons hele assortiment bekijken? Bezoek dan nu onze shop…


Wil je niet direct naar de shop? Je kunt ook eerst een aantal van de andere pagina’s over onze producten bekijken op deze site, bijvoorbeeld:

En onze slogan is niet voor niets: Kwaliteit voor de ModeMaker met Ambitie. Koop je bij ons dan weet je dat het goed zit!