Skip to content
Welcome to Beauty VoF » Nieuwsbrief

Nieuwsbrief

Geschatte leestijd: 4 minutes

Al het nieuws gemakkelijk in je email

Nieuwsbrief vol met producten – aanbieding – blog

Abonneer je op de nieuwsbrief vol met producten, aanbieding en blog-posts

In de nieuwsbrief vind je informatie over nieuwe producten, aanbiedingen, nieuwe blogartikelen en andere informatie over ons bedrijf zoals ons spaarpunten systeem Beauty Points, vakanties, beurzen etc. Wij hebben vaak nieuwe producten, de markt staat immers niet stil. En daarnaast vinden wij het ook heel leuk om aanbiedingen te doen, jij koopt dan een kwaliteits-product voor een nóg betere prijs…

Wij verzenden onze nieuwsbrieven regelmatig, meestal 2 tot 3 keer per maand. Aangezien ieders tijd kostbaar is bestoken we je niet dagelijks met mail of we moeten iets belangrijks te melden hebben natuurlijk. ?

Wij gebruiken laposta voor het versturen van de nieuwsbrief, klik je op de link dan kom je op een aparte pagina waar je je kunt inschrijven.

Of geef je op in de webshop via het formulier op o.a. de beginpagina

Nieuwsbrief of toch liever social Media of blog?

Nieuwsbrief met producten, aanbieding en blog niet je ding? Je vindt ons ook op facebook, instagram en pinterest. Volg ons dan op één van deze plekken. In de header, of hieronder, vindt je onze links naar de verschillende social media. Als je liever leest abonneer je dan op ons blog.

Read it in ons blog of abonneer je op de nieuwsbrief dan weet je van nieuwe blogposts

Beauty’s Blog – lees de posts

In ons blog vind je alles over kleding naaien: producten – technieken – projecten

Er is niets leuker dan vertellen over je passie en onze passie ligt bij de mooie producten die wij verkopen.
Of we het nu hebben over het kiezen van vlieseline en tussenvoering, hoe je een fluweelmat gebruikt of één van de technieken en projecten die we beschrijven, het heeft allemaal met ons mooie vak te maken.

Je kunt je in het blog ook inschrijven voor de emailmelding. Je krijgt dan email als er een nieuw blogartikel wordt gepost.

Veel leesplezier!

Share it op facebook of abonneer je op de nieuwsbrief: producten - aanbieding - blog

Facebook – ook voor acties

Volg ons op facebook voor updates over de nieuwste aanbiedingen, acties en producten. Ook nieuwe blogposts kondigen we hier aan.

Pin it op pinterest of abonneer je op de nieuwsbrief en vindt onze nieuwe producten daar

Pinterest – bijzondere producten en meer

Je vindt ons ook op pinterest, daar vindt je naast de blogposts ook producten en infosheets van vlieseline en tussenvoering soorten.

Show it op instagram

Instagram – wij delen de laatste aanbieding

Op instagram komen ook updates over de nieuwste aanbiedingen, acties en producten voorbij én nieuwe artikelen op ons blog

Shop it op beautyvof.nl of abonneer je op de nieuwsbrief: producten - aanbieding - blog

Webshop vol met kwaliteits-producten

Overtuigd van onze kwaliteits-producten? Shop dan nu je vlieseline, tussenvoering, garen, rits of andere fournituren in onze webshop.

Snel geleverd met Postnl of DHL